Gruzdinti bajorų koldūnai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš miltų, druskos, kiaušinių ir vandens (jo pilkite tik tiek, kad tešla lengvai minkytųsi, bet nebūtų per skysta ir labai neliptų prie rankų) išminkykite tešlą.

Grybus nuplaukite ir pavirkite 10 minučių.

Kumpį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su kapotais grybais. Įmuškite kiaušinius, suberkite druską ir pipirus. Gerai išmaišykite.

Tešlą iškočiokite gana plonai, stikline išspauskite apskritimus ir į jų centrą dėkite po šaukštelį įdaro. Lipdykite apvalius koldūnus.

Koldūnus kepkite ant mažos ugnies svieste su smulkiai supjaustytu svogūnu.

Patiekite su grietine.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
Tinka šaldymui
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai