Graikiškos spurgytės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tris puodelius cukraus supilkite į puodą ir užpilkite dviem puodeliais vandens. Maišant užvirkite, kai cukrus ištirps, supilkite išspaustas citrinų sultis. Virkite dar penkias minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Miltus sumaišykite su druska, cukrumi ir sausomis mielėmis.

Maišant supilkite puodelį šilto vandens. Išmaišykite ir uždenkite maistine plėvele. Palikite valandai šiltai, kad iškiltų.

Puode įkaitinkite du-tris puodelius aliejaus. Šaukštu kabinkite nedidelius gabaliukus tešlos ir dėkite virti.

Kai apskrus, spurgas išgriebkite ir dėkite į paruoštą sirupą. Sirupe spurgos tegul atvėsta.

Išgriebkite, nuvarvinkite ir apiberkite sezamo sėklomis.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai