© kumucia.com
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.6667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Visas daržoves nuskutu/nulupu, perplaunu šaltu vandeniu ir sutarkuoju bulvių tarkavimo mašina (ar smulkiai trintuve virtuviniu kombainu). Tarkius kruopščiai permaišau su išplaktais kiaušiniais, druska ir raudonėliu.

Gautą tešlą šaukštu pilu į keptuvėje įkaitintą aliejų, formuodama nedidelius blynelius. Apačiai apskrudus, blynelius mentele perverčiu ir kepu iki traškių pakraščių susidarymo.

Padažui varškę, grietinę ir pieną su žiupsniu druskos išsuku iki kreminės konsistencijos.

Blynelius tiekiu karštus, sluoksniuotus lėkštėje su padažu.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai