Česnakinės midijos
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Keptuvėje išlydykite sviestą.

Suberkite midijas į keptuvę ir kepinkite 2–3 minutes (temperatūra – žema).

Pridėkite sutrintų česnakų, įmaišykite petražolių ir džiūvėsėlių.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai