Aguročių blyneliai
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Stambiai sutarkuokite aguročius ir užberkite žiupsnelį druskos. Palikite šiek tiek pastovėti, sudėkite ant sietelio ir nuspauskite sultis.

Įmaišykite kiaušinių trynius, grietinę ir prieskonius.

Tešlą į keptuvę dėkite šaukštu, kaip kepdami įprastus blynus.

Kepkite maždaug 5 minutes (temperatūra žema). Apverskite mentele ir kepkite dar 5 minutes.

Galima kepti ir 200 °C temperatūros orkaitėje maždaug 15–20 minučių.

Tai puikus valgis pusryčiams, tinka dėti ant sumuštinių, patiekti prie mėsos ar žuvies patiekalo.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai