Varškės virtinukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite įmuštus kiaušinius, cukrų, vanilės ekstraktą, druską ir varškę iki vientisos tyrės.

Po truputį įmaišykite miltus, kol tešlą galėsite minkyti. Tačiau žiūrėkite, kad tešla nebūtų per kieta, ji turėtų būti ganėtinai minkšta.

Padalinkite tešlą į kelias dalis, iš mažesnių gabaliukų išvoliokite gana plonus cilindrus (piršto-dviejų storio) ir supjaustykite juos poros centimetrų gabaliukais.

Dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 3-4 minutes.

Kiaurasamčiu išimkite iš puodo, nuvarvinkite, ant viršaus uždėkite sviesto. Išmaišykite, kad visi gabaliukai gautų sviesto.

Patiekite su vyšnių uogiene.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai