Žiedinių kopūstų ir sūrio sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.7143 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kopūstus gana smulkiai supjaustykite, užpilkite 2 litrais vandens, įdėkite šaukštą sviesto ir virkite kol suminkštės.

Miltus maišant apkepkite svieste, įpilkite šiek tiek nuoviro ir išmaišykite. Supilkite į puodą su kopūstais.

Pagardinkite druska ir užvirkite.

Kiaušinių trynius išplakite su druska.

Maišant supilkite į sriubą ir smarkiai maišant virkite kelias minutes.

Sriubą sutrinkite.

Įdėkite grietinės ir išmaišykite.

Tiekiant į kiekvieną lėkštę su sriuba įberkite po du šaukštus smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai