Lietiniai blynai su šoninės ir taledžo sūrio įdaru
© Organizatorių nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gian Luca pasidalijo naudingais ir paprastais patarimais, kokiu teisingu eiliškumu dėti ingredientus į lietinių blynų tešlą, kad ji būtų vientisa.

Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, išmaišyti ir suberti miltus. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Įberti druskos, pipirų ir permaišyti.

Blynus kepti įkaitintoje ir sviestu arba aliejumi išteptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros.

Iškepusius blynus įdaryti kiekvieną su sūrio ir šoninės riekelėmis. Sulankstyti į trikampes „kišenėles“ ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstyti persilado prieskoniais ir gausiai užberti parmezano sūrio. Kepti apie 10 minučių iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, kol išsilydis sūris ir blynai gražiai apskrus.

Skanaus!

Lietiniai blynai su šoninės ir taledžo sūrio įdaru
Lietiniai blynai su šoninės ir taledžo sūrio įdaru
© Organizatorių nuotr.
Mėgautis per: Pusryčiai
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai