© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis. Nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žuvies filė sumalkite mėsmale arba tiesiog labai smulkiai supjaustykite.
Sumaišykite žuvį su bulvėmis, smulkintomis petražolėmis ir garstyčiomis.

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir pakepinkite svieste, kol gražiai pagels.

Sūrį sutarkuokite, kiaušinį išplakite. Viską sudėkite į faršą, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

Iš masės formuokite kotletukus, apvoliokite miltuose ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir tartaro padažu.

Skanaus!

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai