Skaniausiu būdu paruošti žiediniai kopūstai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
1.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žiedinio kopūsto galvą gerai nuplaukite, supajsutykite šakelėmis, šakeles supjaustykite riekelėmis.

Į aliejų išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite.

Česnakiniu aliejumi užpilkite žiedinio kopūsto gabaliukus, apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite, kad prieskoniais ir aliejumi pasidengtų visi gabaliukai.

Gabaliukus išpilkite ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

Kepkite 20 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu, išmaišykite ir kepkite dar 5-7 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai