Kepti baravykai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baravykus nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Mažesnius baravykus perpjaukite išilgai per pusę, didesnius perpjaukite į tris-keturias dalis.

Keptuvėje ištirpinkite ir įkaitinkite lydytą (Ghi) sviestą.

Česnakus nulupkite, perpjaukite per pusę ir peilio plokštuma sutraiškykite.

Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Svogūnus ir česnakus suberkite į sviestą ir kepkite pusę minutės.

Sumažinkite ugnį ir sudėkite baravykus. Pasistenkite dėti vienu sluoksniu, vieną šalia kito.

Any mažos ugnies kepkite, kol apskrus viena pusė, visus apverskite ir kepkite kol apskrus kita pusė.

Patiekite su juoda duona.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai