Rabarbarų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išminkyti sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešla taptų vientisa, ir ja išlipdyti kepamuoju popieriumi išklotą orkaitės skardos aukštais kraštais dugną.

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.

Supjaustyti gabalėliais rabarbarus ir sumaišyti su ruduoju cukrumi, razinomis, cinamonu ir tarkuotu muskatu. Užpilti maišinį ant tešlos.

Viršų ruošti šitaip: išplakti kiaušinius, paprastą ir vanilinį cukrų, ištirpinti puodelyje sviestą, supilti vandenį ir leisti užvirti.

Užpilti mišinį ant išplaktų kiaušinių (pilkite maišant ir užpylus stipriai plakite dar porą minučių).

Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir supilti į išplaktų kiaušinių masę.

Užpilti ant rabarbarų ir kepti apie 30 minučių. Ataušusį supjaustyti keturkampiais.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai