Skaniausias daržovių garnyras prie kotletų

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves nuplaukite su šepetėliu, perpjaukite į kelias skilteles. Sudėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite druskos ir virkite, kol bus beveik minkštos. Tada nukoškite.

Į sausą keptuvę suberkite kalendros sėklas ir pakepkite ant vidutinio kaitrumo viryklės maždaug 2 min. Nukaiskite, kartu su pikantiškais prieskoniais suberkite į trintuvo indą.

Įpilkite į trintuvo indą alyvuogių aliejaus. Česnako skilteles nulupkite, susmulkinkite, suberkite į trintuvo indą. Įberkite dar druskos, juodųjų pipirų ir viską sutrinkite. Kalendros sėklos gali likti rupios, tai normalu.

Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite bulves ir visas šaldytas daržoves (jų neatšildykite), išmaišykite.

Apšlakstykite daržoves aliejumi su prieskoniais, išmaišykite.

Kepkite daržoves 200 laipsnių karštumo orkaitėje, kol jos paskrus. Kepimo metu porą kartų permaišykite daržoves. Kai daržovės bus praktiškai iškepusios, apibarstykite malta paprika.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Bulvės
400 g Žiediniai kopūstai
400 g Žiediniai kopūstai
400 g Brokoliai
400 g Šparaginės pupelės
4 skiltelė Česnakai
100 ml Alyvuogių aliejus
1 šaukštelis Prieskoniai
žiupsnelis Kalendros grūdeliai
1 šaukštelis Džiovintos saldžiosios paprikos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :