© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Reikia apie 1 kg moliūgo sutarkuoti burokine tarka, dvi vidutinio dydžio bulves sutarkuoti bulvine tarka, įpjaustyti du nedideliu svogūnus (smulkiai), įberti druskos, maltų juodųjų pipirų ir įdėti šaukštą krakmolo. Viskas, belieka gerai viską išmaišyti ir kepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

Blynelius formavau apie cm storio, didokus... visai nebyra ir beveik aliejau negeria... blyneliai labai kvanūs ir gardūs tiek karšti, tiek šalti... karšti labai su grietine ir trupučiu pomidorų padažo, taip pat skanu su įvairiomis daržovėmis.

Šventiniam stalui: Helovynas , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai