Skaniau už marinuotus agurkėlius: marinuotos cukinijos

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jaunas cukinijas (odelė turi būti dar minkšta) supjaustykite griežinėliais arba lazdelėmis.

Šviežius krapus ir petražoles susmulkinkite.

Česnakų skilteles supjaustykite griežinėliais.

Ant stiklainių dugno sudėkite pusę lauro lapų, rozmarino šakelių, pipirų grūdelių ir česnakų kiekio.

Susluoksniuokite cukinijas su krapais ir petražolėmis.

Ant viršaus suberkite likusius česnakus, pipirus, rozmarinus ir lauro lapus.

Verdančiame vandenyje ištirpinkite cukrų, druską, supilkite aliejų, actą, išmaišykite ir užpilkite cukinijų gabaliukus iki pat stiklainių viršaus.

Užsukite steriliu dangteliu.

Skanauti galėsite jau po poros dienų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Cukinijos (jaunos)
6 skiltelė Česnakai
5 vnt. Lauro lapai
8 vnt. Kvapieji pipirai
4 šakelė Rozmarinai
1 sauja Krapai
1 sauja Petražolės
Marinatui
4 puodelis Vanduo
1 šaukštas Druska
3 šaukštas Cukrus
3 šaukštas Aliejus
4 šaukštas Baltojo vyno actas
Sudėtingumas :