© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Jaunas cukinijas (odelė turi būti dar minkšta) supjaustykite griežinėliais arba lazdelėmis.

Šviežius krapus ir petražoles susmulkinkite.

Česnakų skilteles supjaustykite griežinėliais.

Ant stiklainių dugno sudėkite pusę lauro lapų, rozmarino šakelių, pipirų grūdelių ir česnakų kiekio.

Susluoksniuokite cukinijas su krapais ir petražolėmis.

Ant viršaus suberkite likusius česnakus, pipirus, rozmarinus ir lauro lapus.

Verdančiame vandenyje ištirpinkite cukrų, druską, supilkite aliejų, actą, išmaišykite ir užpilkite cukinijų gabaliukus iki pat stiklainių viršaus.

Užsukite steriliu dangteliu.

Skanauti galėsite jau po poros dienų.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai