SKANIAU NEBŪNA: varškės ir migdolų pyragas

 (3)
Varškės ir migdolų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Užminkykite tešlą iš miltų, sviesto, cukraus, migdolų miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.

Užminkytą tešlą valandai padėkite į šaldytuvą.

Varškę ištrinkite su pudingo milteliais, kiaušiniais ir cukrumi.

Iškočiokite tešlą ir išklokite kepimo formps dugną ir šonus.

Subadykite tešlą šakute ir iškrėsti ant jos varškės masę.

Kepkite 50 minutes iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol pyragas keps, grietinėlę užvirinkite su sviestu ir cukrumi. Kaitinkite, kol grietinėlė ims tirštėti. Palikite, kol truputį atvės.

Sudėkite migdolų drožles, gerai išmaišykite ir supilkite ant pyrago viršaus.

Dar kepkite 5 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
250 g Miltai
250 g Sviestas
200 g Migdolų miltai
100 g Cukrus
žiupsnelis Druska
1 vnt. Kiaušiniai
Įdarui
700 g Varškė
1 pakelis Vanilinis pudingas
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Cukrus
Viršui
5 šaukštas Migdolų drožlės
150 ml Grietinėlė
6 šaukštas Cukrus
50 g Sviestas
Porcijos: 12
Sudėtingumas :