Varškės ir migdolų pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.0000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Užminkykite tešlą iš miltų, sviesto, cukraus, migdolų miltų, kiaušinio ir žiupsnelio druskos.

Užminkytą tešlą valandai padėkite į šaldytuvą.

Varškę ištrinkite su pudingo milteliais, kiaušiniais ir cukrumi.

Iškočiokite tešlą ir išklokite kepimo formps dugną ir šonus.

Subadykite tešlą šakute ir iškrėsti ant jos varškės masę.

Kepkite 50 minutes iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol pyragas keps, grietinėlę užvirinkite su sviestu ir cukrumi. Kaitinkite, kol grietinėlė ims tirštėti. Palikite, kol truputį atvės.

Sudėkite migdolų drožles, gerai išmaišykite ir supilkite ant pyrago viršaus.

Dar kepkite 5 min.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai