Traškūs bulviniai blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.8889 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves, svogūnus, česnako skilteles nulupkite ir sutarkuokite bulvine tarka.

Į tarkius suberkite miltus, krakmolą, druską,tarkuotų muskato riešutų, pipirus ir smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.

Įmuškite kiaušinius ir gerai viską išmaišykite.

Kepkite ant vidutinės ugnies įkaitintame kokosų aliejuje.

Blynų daug nevartykite, palaukite kol viena pusė gražiai paskrus, tuomet apverskite ant kitos ir viskas. Išėmus blynus iš keptuvės, sudėkite juos ant popierinių servetėlių, kad nuvarvėtų pertekliniai riebalai.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai