Kriaušių pyragas su migdolais
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išsukite sviestą su cukrumi.

Įmuškite kiaušinį, suberkite vanilinį cukrų.

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.

Suberkite į sviesto maišinį ir išmaišykite, kad pasidarytų vientisa tešla.

Nulupkite kriaušes, supjaustykite perpus ir išimkite sėklalizdžius.

Supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su citrinų sultimis.

Įmaišykite sviestą, cukrų, razinas ir citrinų žieveles.

Palikite 10 minučių pastovėti ir tada įmaišykite bulvių krakmolą.

Ištepkite riebalais 26 cm skersmens išardomą formą. Išlipdykite tešla formos dugną ir šonus.

Užpilkite obuolių maišinį ant tešlos.

Viršui ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, sudėkite medų, supilkite pieną bei migdolų drožles.

Pakaitinkite iki virimo ir užpilkite ant obuolių.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 35-45 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai