Skanesnių šašlykų neragavote

 (11)
Šašlykai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, prieskonines žoleles sutrinkite, česnaką sutraiškykite.

Viską (išskyrus mėsą ir druską) sumaišykite ir sugrūskite.

Gautą masę sumaišykite su nedideliais-poros kąsnių gabaliukais pjaustyta mėsa.

Marinuokite uždengtą šaldytuve per naktį.

Prieš kepant apiberkite druska.

Kepkite kepsninėje kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir ant grotelių keptais pievagrybiais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos sprandinė
4 šakelė Bazilikai
3 šakelė Mėtos
4 šakelė Rozmarinai
150 ml Raudonas sausas vynas
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
1 vnt. Aitrioji paprika
3 skiltelė Česnakai
6 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
Porcijos: 8
Sudėtingumas :