Šašlykai
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.1667 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus smulkiai supjaustykite, prieskonines žoleles sutrinkite, česnaką sutraiškykite.

Viską (išskyrus mėsą ir druską) sumaišykite ir sugrūskite.

Gautą masę sumaišykite su nedideliais-poros kąsnių gabaliukais pjaustyta mėsa.

Marinuokite uždengtą šaldytuve per naktį.

Prieš kepant apiberkite druska.

Kepkite kepsninėje kol gražiai apskrus.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir ant grotelių keptais pievagrybiais.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai