© smaguris.lt nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite svogūnus stambiais žiedais ir pakepkite svieste, kol paruduos. Tada apibarstykite cukrumi ir pakepkite dar apie 2 minutes.

Įpilkite vyno ir palaukite, kol išgaruos alkoholis. Gautą masę pilkite į verdantį vištienos sultinį , įdėkite čiobrelio ir virkite apie 20 minučių.

Patiekdami sriubą pridėkite paruoštą, karštą skrebutį.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai