© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Morengo paruošimas:

Į dubenėlį su kiaušinių baltymais įdėkite žiupsnelį druskos ir išplakite. Palaipsniui dėkite cukrų, actą ir vanilę. Masę plakite iki standžių putų. Orkaitę įkaitinkite iki 130 laipsnių karščio. Ant kepimo skardos dėkite kepimo popierių ir ant jo formuokite norimo dydžio morengus. Orkaitėje kepkite 50 minučių. Iškeptų morengų iškart netraukite iš orkaitės, bet pravėrę orkaites dureles, leiskite jiems gerai atvėsti.

Viršutinio deserto sluoksnio paruošimas:

Gerai išplakite grietinėlę su cukrumi. Plaktą grietinėlę uždėkite ant atvėsinto morengo viršaus. Braškes ir avietes supjaustykite norimo dydžio griežinėliais ir uždėkite ant plaktos grietinėlės. Pasifloro vaisių perpjaukite per pusę ir jo minkštimu apšlakstykite desertą.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai