Šiltos vištienos salotos

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir, pabarstę vištienos prieskoniais, palaikykite 30–40 min. Paruoškite skrebučius: kubeliais supjaustytas batono riekeles pakepinkite su trupučiu alyvuogių aliejaus.

Į salotoms skirtą lėkštę sudėkite suplėšytas salotas, skiltelėmis supjaustytą pomidorą, agurką ir pusžiedžiais supjaustytą svogūną.

Tada suberkite skrebučius ir alyvuogių aliejuje pakepintus vištienos gabalėlius. Ant viršaus uždėkite mažų mocarelos rutuliukų ir viską apšlakstykite padažu.

Padažą gaminkite taip: išspauskite česnakus, įberkite smulkiai sukapotų petražolių, druskos, įdėkite majonezo, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite truputį vandens ir viską gerai išmaišykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Vištienos krūtinėlių filė
1 pakelis Mocarelos sūris
2 sauja Lapinės salotos
1 vnt. Pomidorai
1 vnt. Agurkai
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 sauja Batono skrebučiai
žiupsnelis Vištienos prieskoniai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
Padažui:
2 skiltelė Česnakai
sauja Petražolės
pagal skonį Druska
1 šaukštas Citrinų sultys
2 šaukštas Majonezas
4 šaukštas Vanduo
Porcijos: 2
Sudėtingumas :