Šilti špinatai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite alyvuogių aliejų didelėje keptuvėje. Apie 1–2 min. ant vidutinės ugnies pakepkite plonomis riekelėmis supjaustytus česnakus, kol jie paruduos. Tada sudėkite špinatų lapus be kotelių ir išmaišykite.

Kepkite dar 2–3 min., tada nuimkite nuo ugnies. Baigę kepti, įpilkite citrinos sultis, pabarstykite druska, pipirais ir išmaišykite. Patiekite špinatus šiltus.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 4
Sudėtingumas :