Silkių kotletai Kūčioms

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
65min
Įvertinimas:
4.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Silkes išdarinėkite, išimkite kaulus ir nulupkite odą.

Sumalkite kartu su svogūnais ir išmirkyta balta duona.

Suberkite krakmolą, pagardinkite pipirais, muskato riešutais.

Masę gerai išminkykite, formuokite kotletus, apvoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Apkeptus dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir šaukite 15 minučių į orkaitę. Galite pridengti folija.

Patiekite su burokėlių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Silkių filė
2 riekelė Balta duona
2 vnt. Svogūnai
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas Krakmolas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :