Šilkiniai bulvių virtinukai su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir sutrinkite.

Svogūną labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai paruduos.

Suberkite krakmolą, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite keptus svogūnus ir gerai išminkykite.

Suformuokite nedidelius virtinukus ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 10-15 minučių.

Kol virtinukai verda, pievagrybius nuplaukite, perpjaukite į keturias dalis, svogūną smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius apkepkite svieste su svogūnais ir prieskoniais.

Bulvių kukulius nuvarvinkite, sumaišykite su pievagrybiais, apkepkite vieną minutę ant aukštos ugnies.

Patiekiant apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai