© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Burokėlius ir morkas nulupkite ir išvirkite garų puode. Supjaustykite silkių filė vidutinio dydžio gabalėliais. Kubeliais supjaustykite virtas morkas ir burokėlius. Į lėkštę sudėkite paruoštus ingredientus ir marinuotus žirnelius. Užkandį papuoškite salotų lapais ir krapais.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai