© Asmeninio archyvo nuotr.
Įvertinimas:
4.0000 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Juodą duoną (200g) susmulkinti trintuvu su česnako skiltele ir išmaišyti su tirpintu sviestu (50g).

Gauta masa gerai apspausti tortinės dugną ir įdėti į šaldytuvą stingti.

Želatiną ištirpinti šiltam vandenyje.

Silkės filė susmulkinti kubeliais.

Svogūną sukapoti ir sumaišyti su silke, dėti grietinę, kreminį sūrį, prieskonius.

Atšalusią želatiną supilti ir viską gerai išmaišyti. Pusę gautos masės supilti ant sustingusios duonos pagrindo ir dėti į šaldytuvą sustingti. Iš likusių duonos pagrindo produktų pasidaryti vėl tą pačią masę ir susluoksniuoti ant silkės masės sluoksnio, dėti į šaldytuvą sustingti.

Ant sustingusios duonos sluoksnio supilti likusią silkės masę ir dėti viska į šaldytuvą stingti.

Prieš tiekiant papuošti žalumynais. SKANAUS!

Kviečiame ir Jus dalyvauti lietuviškiausio patiekalo konkurse!

Naujausi recepetai