© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avokadą nulupkite ir sumaigykite šakute. Iškart jį užpilkite citrinų sultimis bei trupučiu aliejaus.

Silkę supjaustykite nedideliais kubeliais. Itin smulkiai supjaustykite čili pipirą, česnaką bei Šaloto svogūną. Salotas geriausia suplėšykite rankomis arba supjaustykite stambesniais gabalais.

Viską sumaišykite – turi gautis tiršta ir lipni masė. Ją sukrėskite į serviravimo formą, šaukštu suspauskite. Tada formą nuimkite ir tartarą papuoškite mėtos ar baziliko lapeliais.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai