© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
4.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkės filė, sūrį ir obuolius supjaustyti mažais kubeliais, saliero stiebelį – griežinėliais.

Paruošti užpilą salotoms. Česnaką nulupti ir išspausti, sumaišyti su grietine, garstyčiomis ir citrinos sultimis.

Salotinės dugną iškloti salotų lapais. Greipfrutą nulupti, išimti minkštimą (be odelių), supjaustyti. Sumaišyti su silke, obuoliais, sūriu ir salierais. Dėti ant salotų lapų ir užpilti paruoštu padažu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą

Naujausi recepetai