© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Supjaustykite silkę vidutinio dydžio gabalėliais. Lėkštę papuoškite salotų lapais ir ant jų sudėkite paruoštą silkę. Svogūnus supjaustykite žiedo forma ir padėkite ant lėkštės. Silkės gabalėlius papuoškite petražolėmis ir citrina. Šventinį patiekalą pagardinkite juodosiomis alyvuogėmis.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai

Ingredientai

4 vnt. Silpnai sūdytų silkių filė
1 vnt. Svogūnai
4 vnt. Lapinės salotos
žiupsnelis Petražolės
10 vnt. Juodosios alyvuogės
1/4 vnt. Citrinos
pagal skonį Prieskoniai