Silkė su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinuotas silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite cinamonu ir pipirais.

Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais. Pievagrybius perpjaukite į keturias dalis. Apkepkite aliejuje, kol svogūnai gražiai paruduos.

Grybus ir svogūnus pagardinkite tarkuotu muskatu.

Viską sumaišykite su majonezu.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai