Silkė su pievagrybiais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Smulkiai supjaustytus pievagrybius apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytais svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Marinuotą aliejuje silkės filė nuvarvinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Sumaišykite smulkintus graikinius riešutus, pievagrybius, silkę ir majonezą.

Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai