Silkė su krienų padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkes išmirkykite, išdarinėkite, išimkite kaulus, supjaustykite nedideliais gabaliukais ir 2-3 valandoms užmerkite į parūgštintą vandenį.

Obuolius nulupkite, sutarkuokite burokine tarka ir apšlakstykite citrinų sultimis.

Nuskustas morkas ir nuluptus svogūnus taip pat sutarkuokite.

Krienus, obuolius, morkas, svogūnus ir cukrų sumaišykite.

Silkių gabaliukus sudėkite į lėkštę, ant viršaus tolygiai uždėkite padažo. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Patiekite su karštomis, virtomis bulvėmis.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai