Silkė su krienų padažu

 (1)
Silkė su krienų padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išimkite silkių filė iš aliejaus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Sudėkite į lėkštę aukštais kraštais.

Grietinę sumaišykite su krienais, razinomis, pjaustytomis petražolėmis ir per sietelį pertrintais kietai virtų kiaušinių tryniais. Užspauskite citrinos sulčių, užberkite cukraus, druskos ir išmaišykite.

Padažą sumaišykite su silkių gabalėliais.

Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 Silkių filė
2 šaukštas Krienai
1 šaukštas Grietinė
2 šaukštas Razinos
šaukštelis Petražolės
1 vnt. Kiaušiniai (virti)
1 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :