Silkė su krienų padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
4.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išimkite silkių filė iš aliejaus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Sudėkite į lėkštę aukštais kraštais.

Grietinę sumaišykite su krienais, razinomis, pjaustytomis petražolėmis ir per sietelį pertrintais kietai virtų kiaušinių tryniais. Užspauskite citrinos sulčių, užberkite cukraus, druskos ir išmaišykite.

Padažą sumaišykite su silkių gabalėliais.

Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai