Silkė su keptais burokėliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite gana plonais šiaudeliais.

Apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite išspaustos citrinos sultimis.

Atskirai apkepkite aliejuje smulkiai pjaustytus svogūnus, kol šie gražiai pagels.

Burokėlius ir svogūnus atvėsinkite ir tik tada maišykite su silke.

Viską sumaišykite su grietine.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai