Silkė su cinamonu
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkių filė dėkite į indą sluoksniais: silkių filė, užbarstykite pipirų, cinamono, smulkiai pjaustyto svogūno ir vėl kartokite iš naujo.

Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis ir užpilkite ant viršaus.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai dienų.

Tinka: Gurmanams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai