© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Silkės filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Puode užvirkite vandenį su cukrumi ir visais išvardintais prieskoniais. Puodą uždenkite ir marinatui užvirus, pavirkite dar 5 minutes.

Marinatą nukoškite, supilkite vyną ir dar kartą užvirkite. Nukelkite nuo viryklės ir suberkite nuplautas razinas. Palikite atvėsti.

Svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedeliais ir nuplikykite verdančiu vandeniu.

Stiklainyje (arba kitame turimame inde) sluoksniuokite silkę ir svogūnus. Užpilkite ataušintu marinatu.

Uždenkite ir viską padėkite nakčiai į šaldytuvą, kad pasimarinuotų.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Kūčių stalas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai