Silkė PATALUOSE kitaip
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinuotą silkių filė supjaustykite nedideliais gabaliukais (vienam kąsniui).

Sausainių formelėmis išspauskite vienodo dydžio žvaigždutes iš juodos duonos.

Bulves išvirkite, palaukite kol atvės ir sutarkuokite smulkia tarka.

Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

Marinuotus tarkuotus burokėlius gerai nuvarvinkite.

Tarkuotas morkas apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais, kol morkos suminkštės, svogūnai gražiai paruduos.

Bulves, morkas, kiaušinius ir burokėlius sumaišykite su majonezu, pagardinkite pipirais ir druska.

Burokėlių mišrainę gausiai tepkite ant puse duonos žvaigždučių kiekio. Likusias žvaigždutes dėkite ant užteptos mišrainės.

Ant viršaus uždėkite po silkės gabaliuką ir viską susmeikite smeigtuku.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai