SILKĖ morkų ir razinų pataluose
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais, kol svogūnai gražiai pagels, o morkos suminkštės. Pagardinkite pipirais ir druska.

Palikite morkas kol atvės.

Razinas išmirkykite ir nuvarvinkite.

Riešutus sutrupinkite.

Marinuotų silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Į silkinę sluoksniuokite: silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, razinos, silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, riešutai.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai