Šilauogių ir maskarponės desertas

Šilauogių ir maskarponės desertas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite mažais gabaliukais.

Šilauoges nuplaukite ir gerai nuvarvinkite.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.

Plačiose stiklinėse ar ledainėse sluoksniuokite: sausainių gabaliukai, maskarponės kremas ir šilauogės, vėl sausainiai, maskarponė ir šilauogės.

Laikykite šaldytuve arba patiekite iš karto.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Avižiniai sausainiai
2 sauja Šilauogės
200 ml Grietinėlė
3 šaukštas Cukraus pudra
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
150 g Maskarponės sūris
Porcijos: 4
Sudėtingumas :