Šilauogių ir maskarponės desertas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sausainius sutrupinkite mažais gabaliukais.

Šilauoges nuplaukite ir gerai nuvarvinkite.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.

Plačiose stiklinėse ar ledainėse sluoksniuokite: sausainių gabaliukai, maskarponės kremas ir šilauogės, vėl sausainiai, maskarponė ir šilauogės.

Laikykite šaldytuve arba patiekite iš karto.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai