© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Avokadą nuplaukite, nulupkite, išimkite kaulą, minkštimą smulkiai supjaustykite. Gabalėlius apšlakstykite vienu valgomuoju šaukštu žaliosios citrinos sulčių.

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Čili pipirą nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite aitriąsias sėklytes, o minkštimą taip pat susmulkinkite. Česnako skiltelę nulupkite ir supjaustykite.

Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, jame apkepkite svogūną, česnaką, smulkiai pjaustytą čili pipirą ir tarkuotą imbierą. Po 2-3 minučių į tą pačią keptuvę keliauja gliaudytos krevetės, jas pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Vis pamaišydamos, krevetes kepkite apie 4 minutes.

Avokado gabalėlius sumaišykite su svogūnu, įtarkuokite truputį žaliosios citrinos žievelės, pagardinkite druska ir, padalinę į lygias dalis, sudėkite į nedidelius stiklinius indelius (šio patiekalo išvaizda ne mažiau svarbi nei jo skonis). Į kiekvieną indelį įdėkite ir keptų krevečių su daržovėmis, pagardinkite žaliosios citrinos sultimis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai