Sicilietiška pica

 (7)


Ne paslaptis, kad picos padas – pagrindinis šio patiekalo sėkmės garantas. Nesunku tikrą picos padą pagaminti namuose, prireiks tik šiek tiek kantrybės ir daug meilės. Italai giriasi, kad ja įdaryta kiekviena pica Italijoje. Picerija „Charlie Pizza“ siūlo gardžios picos receptą!
© Organizatorių nuotr.
Pagaminamas per:
110min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mieles sutrupinkite į indą ir įpilkite 1 stiklinę šiek tiek pašildyto virinto vandens. Įberkite cukrų ir viską išmaišykite. Tuomet įmuškite kiaušinį, įberkite druską. Vėl išmaišykite. Laikas suberti miltus ir minkyti tol, kol pasidarys vienalytė tešla. Paruoštą tešlą šiltai užklokite ir palaikykite apie valandą. Tuomet plonai kočiokite norimo dydžio tešlos padą.

Plonai supjaustytą vištienos filė pakepinkite keptuvėje. Tuomet ant iškočioto picos pado paeiliui dėkite filė, griežinėliais pjaustytus pomidorus, alyvuoges be kauliukų ir nuplautus kaparius. Picą pabarstykite prieskoniais ir sutarkuotu sūriu.

Kepkite 20 min. karštoje orkaitėje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Itališkam picos padui reikės:
25 g Mielės
2,5 stiklinė Miltai
1 stiklinė Vanduo
žiupsnelis Druska
žiupsnelis cukrus
1 vnt. Kiaušinis
Įdarui reikės:
2 vnt. Vištienos filė
4 vnt. Pomidorai
30 vnt. Alyvuogės
2 šaukštas Kaparėliai
100 g Mocarelos sūris
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :