Sevičė su chipotle paprikų majonezu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Supjaustykite lašišą kubeliais ir sudėkite į dubenį.

Užpilkite žaliųjų citrinų sulčių, sumaišykite ir palikite marinuotis 1–2 valandoms.

Jei reikia, išpilkite susidariusį skystį.

Supjaustykite svogūną, kalendras, česnaką, pomidorus, avokadą, įberkite šviežiais sumaltus juoduosius pipirus ir įpilkite alyvuogių aliejaus.

Viską supilkite į dubenį su žuvimi ir sumaišykite.

Patiekite žuvį TACO geldelėse ir papuoškite gūžinės salotos lapeliais ir CHIPOTLE paprikų majonezu.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai