Senoviniai rageliai su uogiene
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
3.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sviestą ištirpinkite.

Supilkite karštą pieną ir gerai išplakite.

Mieles sumaišykite su miltais.

Beriant miltų mišinį įmaišykite pamažu į sviesto ir pieno plakinį. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų.

Padalinkite į 5 gabaliukus ir palikite porai valandų pakilti (uždenkite maistine plėvele, kad nesudžiūtų viršus).

Gabaliukus po vieną iškočiokite iki plonų skritulių.

Kiekvieną apibarstykite šaukštu cukraus ir supjaustykite į 12 trikampių.

Ant plačiausios trikampio dalies (galo) dėkite po mažą šaukštelį mėgstamos uogienės ir susukite link smailės.

Ragelius aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite cukrumi.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai