Savaitgalio tortas su braškėmis

 (1)
Tortas su braškėmis
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Kiaušinius gerai išplakite.

Suberkite cukrų ir vanilinį sukrų ir vėl gerai išplakite, kol masė pabals.

Supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išplakite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinius.

Gerai išmaišykite ir tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą apvalią kepimo formą.

Kepkite apie 35-45 minutes, kol paviršius gražiai paruduos (įkiškite ir ištraukite medinį krapštuką - jis turėtų būti sausas).

Ištraukite biskvitą ir palikite atvėsti.

Kol biskvitas vėsta, galite pasiruošti kremą. Nuplaukite ir supjaustykite braškes.

Kitame dubenyje iki standžių putų suplakite 35 proc. riebumo grietinėlę su cukrumi.

Visiškai ataušusį biskvitą perpjaukite horizontaliai per pusę (jei pavyks, galima padalinti ir į tris dalis).

Gausiai pertepkite plakta grietinėle, tankiai sudėkite braškių gabaliukus ir uždėkite antrą biskvito dalį. Lengvai spustelėkite.

Apiberkite cukraus pudra ir papuoškite braškėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Biskvitui
6 vnt. Kiaušiniai
1 puodelis Cukrus
5 šaukštas Sviestas
1,5 puodelis Miltai
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
Įdarui
10 vnt. Braškės
200 ml Grietinėlė
2 šaukštas Cukrus
Porcijos: 10
Sudėtingumas :