Savaitgalio desertas suaugusiems: šviežios uogos su vynu



Uogas šiam desertui galite pasirinkti tokias, kokias labiausiai mėgstate ar kokias turite.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Uogas užpilti cukrumi ir vynu, tada leisti pastovėti 2–3 valandas. Tai puikus suaugusiųjų desertas atsigaivinti po sočios vakarienės.

Patarimas. Šį desertą pradėkite ruošti tuomet, kol vyrai įkurs ugnį ir papietausite, jis jau bus paruoštas.

Leidyklos TERRA PUBLICA išleistame kulinariniame kelionių vadove „Iškylos Lietuvoje: kelionės ir receptai“ rasite ne tik 20 kelionių maršrutų po Lietuvą automobiliu, bet ir prie kiekvieno maršruto – sudarytą valgiaraštį, ką galime pasigaminti gamtoje: nuo užkandžių iki desertų.

terrapublica.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Žemuogės
200 g Mėlynės
200 g Braškės
200 g Avietės
200-300 g Cukrus
750 g Baltas sausas vynas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :