© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Uogas užpilti cukrumi ir vynu, tada leisti pastovėti 2–3 valandas. Tai puikus suaugusiųjų desertas atsigaivinti po sočios vakarienės.

Patarimas. Šį desertą pradėkite ruošti tuomet, kol vyrai įkurs ugnį ir papietausite, jis jau bus paruoštas.

Leidyklos TERRA PUBLICA išleistame kulinariniame kelionių vadove „Iškylos Lietuvoje: kelionės ir receptai“ rasite ne tik 20 kelionių maršrutų po Lietuvą automobiliu, bet ir prie kiekvieno maršruto – sudarytą valgiaraštį, ką galime pasigaminti gamtoje: nuo užkandžių iki desertų.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai