© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Iš morkų, obuolių ir imbiero pirmiausia išspauskite sultis, o tada sudėkite į jas pjaustytus bananus, apelsinus bei mėtų lapelius ir viską sutrinkite.

Nors savo skoniu šis kokteilis primena desertą, nepulkite jo gerti iš karto po pusryčių. Organizmas jums padėkos, jeigu šį vitaminų užtaisą gaus praėjus 3 val. po paskutinio valgio.

Bananą ir apelsiną drąsiai galite pakeisti prinokusio mango minkštimu.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai