Saulėgrąžų paštetas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Saulėgrąžas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį, kad išbrinktų.

Nusunkite ir nuvarvinkite.

Džiovintus pomidorus gana smulkiai supjaustykite ir suberkite į saulėgrąžas. Įpilkite porą šaukštų aliejaus nuo pomidorų.

Įspauskite česnako.

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Viską sudėkite į saulėgrąžas.

Pagardinkite kariu, druska ir pipirais.

Viską gerai sutrinkite su elektriniu maisto trintuvu iki tyrės.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai