© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Iš vakaro nuplauname saulėgrąžas, užpilame šaltu vandeniu. Ryte nupilame vandenį, suberiame saulėgrąžas į trintuvą, suberiame pjaustytus džiovintus pomidorus, smulkiai supjaustytą česnaką, druską, prieskonius, įpilame šiek tiek aliejaus iš pomidorų ir viską sutriname.

Dar variantas – saulėgrąžų nemirkome, jas pakepiname, įpilame šiek tiek vandens, 1 citrinos sulčių, įdedame kaparėlių, česnako, druskos ir viską sutriname.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pusryčiai
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai