© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Kiaulieną supjaustykite kubeliais. Sutrinkite česnako skiltelę (antrą skiltelę pasilikite) ir sumaišykite ją su 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, druska ir pipirais. Šiuo mišiniu ištrinkite mėsos gabaliukus ir palikite 15 min. Apkepkite mėsą iš visų pusių, kol visiškai iškeps.

Nuplaukite saldžiąją papriką, nupjaukite kotelį, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Pomidorus supjaustykite apskritimais.

Pasiruoškite padažą. Likusį česnaką taip pat sutrinkite ir įmaišykite į majonezą. Sudėkite smulkintus bazilikus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Ant medinių iešmelių sluoksniuodami suverkite iškeptą mėsą, paprikas, mocarelą ir pomidorus. Patiekite su padažu.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai